Top 3 beste creditcards

Top 3 beste creditcards

Je wilt een creditcard aanvragen. Maar welke? Er is zoveel keuze. Elke aanbieder komt met leuke voordelen en kortingen. Bovendien verschillen de jaarlijkse kosten per creditcardmaatschappij en per kaart. De overeenkomst is dat je overal veilig met een creditcard kunt betalen en dat je aankopen verzekerd zijn. Dat is voor de meeste mensen de belangrijkste reden om een creditcard aan te vragen. Het is goed om je af te vragen waarvoor je de creditcard wilt gebruiken. De keuze van een creditcard hangt daar sterk vanaf!

American Express - Flying Blue Silver


Door ons getest als de beste optie!

Eerste jaar volledig gratis + 2500 Miles

Prijs per jaar: €75,00 euro
Bestedingslimiet: geen

Benodigd inkomen per jaar: €23.000,-

Kosten

Het eerste jaar betaal je geen vaste kosten. Daarna is de jaarlijkse bijdrage € 75 euro. Omdat het een chargecard is, wordt het volledige bedrag elke maand afgeschreven. Gespreide betaling is niet mogelijk met deze creditcard. Je betaalt dus ook geen rente. Omdat je alles in een keer aflost, voorkom je betalingsachterstanden, boetes en schulden. Fijn om te weten voor de aanbieder, maar zeker ook voor jou als gebruiker.

Spaarprogramma

Als je de Flying Blue AMEX Silver Card aanvraagt, wordt je automatisch lid van het Flying Blue loyaltyprogramma van KLM en AIR FRANCE. Bij elke euro die je betaalt met je creditcard spaar je Miles, die je kunt gebruiken voor vliegreizen, het boeken van hotels of het bestellen van artikelen bij aangesloten webwinkels. Als je je creditcard vaak gebruikt, spaar je in korte tijd flink wat Miles bij elkaar. En dat betekent dus veel voordeel.

Vliegen met voordelen

Naast Miles spaar je ook Experience Points als je vluchten boekt bij vliegmaatschappijen die zijn aangesloten bij het Flying Blue programma. Deze zogenaamde XP’s bepalen je status. Hoe hoger je status, des te meer voordelen en privileges je krijgt. Als je per jaar voldoende XP’s bij elkaar vliegt, behoudt je je status of ga je een level omhoog. En het mooie van de creditcard is, dat je als kaarthouder elk jaar een aantal XP’s en Miles helemaal gratis krijgt.

Verdere voordelen

Met de Flying Blue AMEX Silver Card betaal je altijd veilig. Je aankopen en reizen zijn verzekerd en de maatschappij zorgt wereldwijd binnen 24 uur voor een oplossing bij diefstal of verlies van je kaart. Je krijgt persoonlijke uitnodigingen voor evenementen en concerten. Daarnaast is er dag en nacht hulp in het buitenland bij medische of juridische noodgevallen en profiteer je van een persoonlijke bestedingslimiet.

2. MasterCard Classic


Lage jaarlijkse bijdrage

Nu eerste jaar GRATIS

Prijs per jaar: €20,00 euro
Bestedingslimiet: €2500,00 per maand

Benodigd inkomen per jaar: €13.800,-

Kosten

De Mastercard Classic biedt alles wat je van een creditcard mag verwachten voor een gunstig tarief. Je hebt hem al voor € 20 per jaar. Vaak is het eerste jaar zelfs gratis. Voor een gering bedrag kun je extra kaarten voor gezinsleden aanvragen.

Verzekeringen

Standaard krijg je bij Mastercard een aankoopverzekering en aflevergarantie. Tegen bijbetaling kan je aankoopverzekering uitgebreid worden. Ook een reisverzekering is meegenomen in de voordelen die je bij de creditcard krijgt.

Veilig en betrouwbaar

Met de Mastercard Classic kun je overal ter wereld terecht. Let maar eens op het bekende logo. Als je dat ziet bij een hotel of ergens bij de kassa kun je er terecht met je Mastercard Classic. De bestedingslimiet van deze creditcard is € 2500. Een hogere limiet is mogelijk in overleg.

Service en Fraudepreventie

De uitgaven die je met de creditcard doet, worden dag en nacht gecontroleerd door ICS, de uitgever van de creditcard. Zodra er een verdachte transactie plaatsvindt, wordt er direct contact met je opgenomen. Zo wordt misbruik zoveel mogelijk voorkomen.

3. VISA World Card


Laag benodigd inkomen

Nu 1e jaar GRATIS

Prijs per jaar: €36,50 euro
Bestedingslimiet: €2500,00 per maand

Benodigd inkomen per jaar: €13.800,-

Wil je een betaalbare creditcard met betrouwbare service, dan is de Visa World Card een goede keuze. Het is een creditcard die veelvuldig aangevraagd wordt, omdat het de meest geaccepteerde creditcard ter wereld is. De jaarlijkse kosten zijn € 36,50.

Verzekeringen

Bij de Visa World Card horen een aankoopverzekering van 180 dagen en een aflevergarantie. Zo weet je zeker dat eventuele schade, diefstal of verlies van je aankopen vergoed wordt. Ook wordt de betaling teruggedraaid als het artikel dat je online hebt besteld niet geleverd wordt. En de aanvullende reisverzekering is mooi meegenomen.

Rente betalen of niet

Als je liever niet in één keer wilt aflossen, kun je kiezen voor een gespreide betaling. Je betaalt dan wel rente over het openstaande bedrag. Betaal je binnen 21 dagen de volledige rekening hoef je geen rente te betalen. Als er meer dan €500 op je rekening staat, krijg je een creditrente. Je creditcard kan dus ook een soort spaarpotje zijn.

Altijd inzicht

Online en via een app kun je altijd en overal je transacties bijhouden. Zo check je snel je bestedingsruimte, heb je toegang tot de klantenservice en kun je gebruikmaken van de geldautomaatzoeker. Gebruikersgemak en inzicht zijn belangrijk bij de Visa World Card. Vandaar dat Visa Cards bekend staan vanwege de goede service.